DFA-39

dfa-39-κ2

Διευκολύνει την εκκίνηση του κινητήρα Αποτρέπει το φράξιμο του φίλτρου καυσίμου από μύκιτες βιοκαυσίμουκαι κρυστάλλους παραφίνης Επαγγελματικό προϊόν για την καλύτερη λειτουργία των πετρελαιοκινητήρων υπόσυνθήκες ψύχους, Αποτρέπει την καθίζηση μυκιτών και κρυστάλλους παραφίνης και βοηθάει την απόφραξη του φίλτρου καυσίμου. Αυξάνει τον αριθμό κετανίων του πετρελαίου και διευκολύνει την εκκίνηση του κινητήρα υπό συνθήκες ψύχους.

Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Χρησιμοποιείτε προληπτικά πριν από τον ανεφοδιασμό καυσίμου σε αναλογία 1 λίτρο προϊόντος προς 1.200 λίτρα πετρελαίου. Η χρήση μεγαλύτερης ποσότητας δεν είναι επιβλαβής.

Καθαριστικό ψυγείου - RADIATOR FLUSH

radiator-flush-k2

Απομακρύνει αποτελεσματικά εναποθέσεις και ακαθαρσίες. Η τακτική του χρήση σε κάθε αλλαγή ψυκτικού υγρού κρατάει καθαρό το σύστημα ψύξης διασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας για τον κινητήρα. Κατάλληλο για κάθε τύπο ψυγείου, ανεξαρτήτως ψυκτικού υγρού.

Οδηγίες χρήσης: Ρίξτε το υγρό σε ψυγείο που έχει κρυώσει (για συστήματα ψύξης με χωρητικότητα έως 20 λίτρα χρησιμοποιήστε ολόκληρη τη συσκευασία). Ανάψτε τον κινητήρα και αφήστε τον αναμμένο για 15 λεπτά. Στη συνέχεια σβήστε τον. Περιμένετε να κρυώσει και αδειάστε το υγρό από το ψυγείο. Ξεπλύνετε το σύστημα με νερό επανειλημμένα έως ότου τρέξει καθαρό νερό από το ψυγείο. Γεμίστε το ψυγείο με φρέσκο ψυκτικό υγρό και κάντε εξαέρωση. Στη συνέχεια ελέγξτε τη στάθμη
του υγρού.

Στεγανοποίηση διαρροών ψυγείου - STOP LEAK

stop-radiator-leak-k2

Σταματά μόνιμα και στεγανοποιεί διαρροές σε κάθε τύπο ψυγείων οχημάτων. Αναμειγνύεται με κάθε είδος αντιδιαβρωτικών και ψυκτικών,περιλαμβανομένων
προϊόντων μακράς διάρκειας (long-life). Είναι ασφαλές για τα μεταλλικά ή καουτσουκένια μέρη του συστήματος ψύξης. Δεν επηρεάζει τη λειτουργία της μονάδας θέρμανσης ή του θερμοστάτη.

Οδηγίες χρήσης: Περιμένετε να κρυώσει το ψυγείο και αφαιρέστε το καπάκι. Θέστε σε λειτουργία τον κινητήρα και αφήστε τον να λειτουργεί έως ότου θερμανθεί το νερό. Αδειάστε το δοχείο στο ψυγείο. Τοποθετήστε ξανά το καπάκι. Δεν θα ξαναέχετε διαρροή όσο οδηγείτε.

Εκκίνηση κινητήρα - SAMOSTART

samostart-k2

Αποτελεσματική εκκίνηση κινητήρα – δραστικό ανεξαρτήτων καιρού, ακόμα και σε  θερμοκρασίες έως -54°C. Δοκιμασμένο σε σιβηρικό κλίμα. Περιλαμβάνει ειδικές λιπαντικές ουσίες οι οποίες στην κρίσιμη στιγμή της εκκίνησης προστατεύουν τον κινητήρα. Συνιστάται για όλους τους τύπους κινητήρων.

Οδηγίες χρήσης: Ανακινείστε πριν από τη χρήση. Ψεκάστε απευθείας στο καρμπυρατέρ και στο φίλτρο αέρα για μερικά δευτερόλεπτα. Ακολούθως, εκκινήστε αμέσως τον κινητήρα. Σε κινητήρες ντίζελ με μπουζί προθέρμανσης μην περιμένετε να ζεσταθούν.

Προστασία διαρροών ψυγείου - RADIATOR STOP LEAK

radiator-stop-leak-k2

Άκρως επαγγελματικό προϊόν για την προστασία του ψυγείου του οχήματός νσας από διαρροές. Δρα γρήγορα και αποτελεσματικά. Κατάλληλο για όλους του
τύπους ψυγείου. Αναμειγνύεται με κάθε είδος αντιψυκτικού, περιλαμβανομένων των καινούργιων αντιψυκτικών μακράς διάρκειας (long-life). Δεν επηρεάζει την κυκλοφορία στο σύστημα ψύξης.

Οδηγίες χρήσης: 1. Ανοίξτε το καπάκι του ψυγείου. 2. Θέστε σε λειτουργία τον κινητήρα και αφήστε τον να λειτουργεί στο ρελαντί έως ότου ανέβει η θερμοκρασία στο ψυγείο. 3. Ανακινήστε τη φιάλη. Αδειάστε το περιεχόμενο της φιάλης στο ψυγείο(για συστήματα χωρητικότητας έως 20 λίτρα χρησιμοποιήστε ολόκληρη τη συσκευασία). Κλείστε το καπάκι και αφήστε τον κινητήρα να λειτουργεί στις 2.500 έως 3.500 στροφές για 15 λεπτά,
έτσι ώστε οι δραστικές ουσίες του υγρού να εντοπίσουν τα σημεία διαρροής και να τα στεγανοποιήσουν. Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν διαρροές, το ψυγείο
χρειάζεται ενδεχομένως μηχανική επισκευή. Εάν το προϊόν παραμείνει εντός του ψυγείου, μπορεί να εμποδίσει μελλοντικές διαρροές.

MOTOR FLUSH

motor-flush-k2

Απομακρύνει όλα τα ιζήματα από τον κινητήρα σε 5 λεπτά. Χάρη στη νέα του σύνθεση με μείγμα διαλύτη και απορρυπαντικού, απομακρύνει τις εναποθέσεις που μειώνουν την ισχύ του κινητήρα και απελευθερώνει κολλημένα ωστήρια και βαλβίδες. Η τακτική χρήση MOTOR FLUSH διατηρεί τον κινητήρα καθαρό, μεγιστοποιώντας την απόδοση και τη διάρκεια ζωής του.

Πρόσθετο λαδιού - DOKTOR CAR SPEC

doctor-car-spec κ2

Χάρη στην ειδική του σύνθεση, το πρόσθετο λαδιού DOKTOR CAR SPEC μειώνει την εκπομπή καπνού από την εξάτμιση και τον θόρυβο του κινητήρα.
Αυξάνει τη σχέση συμπίεσης στον κινητήρα και προσδίδει ιδιότητες συνθετικού λαδιού στο ορυκτέλαιο του κινητήρα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους κινητήρα, παλαιούς και καινούργιους, βενζινοκινητήρες, κινητήρες υγραερίου και ντίζελ. Αναμειγνύεται με όλους τους τύπους ορυκτών και συνθετικών λαδιών. Μπορεί επίσης να προστίθεται στο λάδι κιβωτίουταχυτήτων GL-5 για μείωση του θορύβου και στεγανοποίηση.

Συνιστάται ιδίως για κινητήρες που λειτουργούν υπό ακραίες συνθήκες (ρυμούλκηση υπό κλίση, υψηλές θερμοκρασίες, ανάπτυξη υψηλών ταχυτήτων σε
αυτοκινητοδρόμους, κυκλοφοριακή συμφόρηση εντός των αστικών κέντρων). Δεν περιέχει επιβλαβές πολυτετραφθοροαιθυλένιο (P.T.F.E).

Συνθετικό πρόσθετο λαδιού - MILITEC-1

militec-1-k2

Το MILITEC-1 είναι 100% συνθετικό πρόσθετο λαδιού, το οποίο παρασκευάζεται βάσει εξαιρετικά προηγμένων μεθόδων νανοτεχνολογίας. Δεν περιέχει δυνητικά επιβλαβή στερεά στοιχεία. Το MILITEC-1 είναι ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ κορυφαίας ποιότητας. Το MILITEC- 1 δεν αλλοιώνει τις ελαστικές ιδιότητες των μετάλλων. Η προστατευτική και αντιδιαβρωτική του δράση οφείλεται στη δημιουργία ισχυρών συνθετικών
μοριακών δεσμών μεταξύ των νανομορίων.

Τα δραστικά συστατικά του MILITEC- 1 , τα οποία προστατεύονται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, προσκολλώνται στα μόρια των μεταλλικών μερών. Υπό συνθήκες υψηλής πίεσης και θερμοκρασίας, το MILITEC-1 δημιουργεί στη μεταλλική επιφάνεια μια υπέρλεπτη στρώση διαφορετικής κρυσταλλικής δομής, η οποία χαρίζει εξαιρετική στιλπνότητα και ολισθηρότητα στη μεταλλική επιφάνεια.