K2
Loading...

ΧΗΜΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Σπουδαία προϊόντα, τέλεια εξυπηρέτηση.Σπουδαία και υπέροχα σε εμφάνιση αυτοκίνητα είναι το πάθος μας, που θέλουμε να μοιραστούμε με τους πελάτες μας. Η μάρκα Κ2, που δημιουργήθηκε σχεδόν πριν από 20 χρόνια και τώρα έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχει μοναδικό σκοπό να βοηθήσει να διατηρηθούν τα αυτοκίνητα σαν καινούργιο. Προϊόντα με πιστοποίηση ISO 9001: 2008 και ISO 14001: 2004. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της οικογένειάς μας, των εισαγωγέων προϊόντων Κ2 και να γράψετε μαζί μας άλλη μία ιστορία επιτυχίας στη αυτοκίνηση.

car-care-K2

Γυάλισμα χρώματος,αφαίρεση γρατζουνιών - VENOX

venox-K2

Το VENOX λειαίνει και γυαλίζει το χρώµα αφαιρώντας τις γρατζουνιές ώστε να µοιάζει σαν καινούριο.Το K2 VENOX milk αφαιρεί αποτελεσµατικά γρατζουνιές στο χρώµα αντί να τις καλύπτει προσωρινά. Οι γρατσουνιές δεν επιστρέφουν ακόµη και µετά από πολλαπλές πλύσεις. Το K2 VENOX είναι κατάλληλο τόσο για χειροκίνητη όσο και µηχανική εφαρµογή.

Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Χρησιµοποιήστε το προϊόν αφού πλύνετε και στεγνώσετε την επιφάνεια. Εφαρµόστε το µε σφουγγάρι γυαλίσµατος και έπειτα τρίψτε διεξοδικά µε ένα καθαρό πανί από µικροΐνες.

Προστατευτικό κερί - QUANTUM

Το QUANTUM είναι ένα συνθετικό προστατευτικό κερί, το οποίο δημιουργήθηκε μετά από έρευνες, πειράματα και ελέγχους. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν βασισμένο σε πολυμερή υψηλής ποιότητας, που διασφαλιζουν την μακροπρόθεσμη προστασία του χρώματος. Επιπρόσθετα περιέχει ένα μοναδικό ενισχυτικό χρώματος. Μετά την εφαρμογή το χρώμα είναι εντέλως λείο έτσι ώστε να αποτρέπεται η εναποθέτηση νερού στο χρώμα.

Υγρό κερί - SPECTRUM

spektrum-k2

Το Κ2 SPECTRUM είναι ένα μοναδικό υγρό κερί βασισμένο στην τελευταία τεχνολογία. Χάρη σε αυτό μπορείτε να γυαλίσετε το αυτοκίνητο σας χωρίς προσπάθεια, απλά ψεκαζετε και σκουπίζετε, δεν χρειάζεται καν να περιμένετε να στεγνώσει. Δεν αφήνει κατάλοιπα και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο χρώματος ακόμα και σε ζεστή επιφάνεια. Έχει εκατοντάδες χρήσεις καθώς είναι ιδανικό για τα πλαστικά, φώτα, ταμπλό, καουτσούκ, ελαστικά, δέρμα και παράθυρα. Χάρη στη πληθώρα των ιδιοτήτων του είναι κατάλληλο και για το σπίτι ή το γραφείο για έπιπλα, παράθυρα, πλαστικά, οθόνες LCD κ.α.
Διαθέτει επίσης και ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί.

Υγρό κερί - COLOR MAX

  • Κατάλληλο για όλες τις αποχρώσεις του γκρι
  • Επαναφέρει το χρώμα και την γυαλάδα σε όλους τους τύπους βαφής
  • Εμπλουτισμένο με φυσικό κερί Carnauba ενισχυμένο με συνθετικά πολυμερή για αφαίρεση επιφανειακών γρατζουνιών
  • Εμπλουτίζει το χρώμα και το βερνίκι σε ξεθωριασμένες επιφάνειες

Καθαριστικό ζαντών - ROTON

roton-k2

Το ROTON είναι ειδικό για διείσδυση και καθαρισμό και της πιο επίμονης βρωμιάς όπως γλίτσα στα δισκόφρενα ή βρωμιά του δρόμου. Κατά τη διάρκεια διάλυσης της βρωμιάς το προϊόν παίρνει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα το οποίο σημαίνει και το τέλος του καθαρισμού και σας επιτρέπει να ξεπλύνετε. Αφαιρεί τη βρωμιά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος χάραξης της επιφάνειας. Ασφαλές για κάθε χρήση.

Καθαριστικό ταμπλό - OMEGA

omega-k2

Προϊόν για καθαρό και καλά διατηρημένο ταμπλό, στοιχείο σημαντικό για ιδανική εμφάνιση του εσωτερικού του οχήματος. Για να ανταποκριθεί ακόμη και στις προσδοκίες του ποιο απαιτητικού οδηγού έχουμε αναπτύξει το μοναδικό αυτό προϊόν μας για τέλεια ταμπλό, πλαστικά, βινύλιο και καουτσούκ. Το K2 OMEGA καθαρίζει αποτελεσματικά και βοηθά στην αποκατάσταση του αρχικού χρώμα και της γυαλιστερής εμφάνισης. Καινοτόμο προϊόν με UV, αποκλεισμού παραγόντων που προκαλούν ρωγμές, ξεθώριασμα ή σκλήρυνση ενώ προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Εξασφαλίζει επίσης μια μακράς διαρκείας προστασία από τη σκόνη, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα και λάμψη που διαρκεί για εβδομάδες.

Υγρό βερνίκι ελαστικών - SIGMA

sigma-k2

Προστατευτικό επίχρισμα ελαστικών σε μορφή γέλης, επαναφέρει το αρχικό  χρώμα του ελαστικού, γυαλίζει προσδίδοντας στο ελαστικό υγρή εμφάνιση, δεν αφήνει λεκέδες,διασφαλίζει μακροχρόνια προστασία, προλαμβάνει τη γήρανση των ελαστικών,εφαρμόζεται εύκολα,αποτρέπει τη συσσώρευση βρωμιάς,αποτέλεσμα που διαρκεί έως και μερικές εβδομάδες.

Οδηγίες χρήσης:Τοποθετήστε το K2 Sigma στον εφαρμογέα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και τρίψτε στην επιφάνεια του ελαστικού. Για μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος μπορείτε να εφαρμόσετε 2 στρώσεις του προϊόντος, με τη δεύτερη στρώση να την εφαρμόζετε 5 λεπτά μετά την πρώτη. Εάν προτιμάτε εξαιρετική λάμψη (εμφάνιση σαν βρεγμένο ελαστικό), αφήστε το προϊόν χωρίς να το τρίψετε.