erc-logo

ERC

Σύστημα βενζίνης

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ (Oldtimer Performance Additiv) 200ml

Oldtimer-Performance-Additiv-katharistiko-valvidwn

Ενισχυτικό πρόσθετο καυσίμου ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα που παροπλίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως είναι τα ιστορικά αυτοκίνητα και οι αντίκες. Προστατεύει από την διάβρωση την δεξαμενή και το σύστημα καυσίμου (σωληνώσεις παροχής, καρμπυρατέρ κλπ) καθώς και τον θάλαμο καύσης του κινητήρα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εποχικής ακινητοποίησης του οχήματος.

– Αποτρέπει την δημιουργία επιβλαβών καταθέσεων στο καρμπυρατέρ, τις βαλβίδες, τους εγχυτήρες καυσίμων (μπεκ), τα μπουζί και τον θάλαμο καύσης.
– Αυξάνει την απόδοση των καυσίμων, εμποδίζει τη φθορά και διασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση του συστήματος ψεκασμού.
– Εξασφαλίζει ιδανική τροφοδοσία καυσίμων και την πλήρη ισχύ του κινητήρα.
– Εξοικονομεί καύσιμα και οδηγεί σε μια καθαρή καύση, φιλική προς το περιβάλλον.

Η επίδραση
Οχήματα παλαιότερης γενιάς (ιστορικά, αντίκες) μετά τη θερινή περίοδο συχνά ακινητοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με την υγρασία του αέρα ή με τον διαχωρισμό νερού από το καύσιμο, ενθαρρύνεται ενεργά η διάβρωση στη δεξαμενή καυσίμου, στις γραμμές παροχής και στο εσωτερικό του κινητήρα. Επιπλέον, οι καταθέσεις μειώνουν τη ροή του καυσίμου και επιδεινώνουν την συμπεριφορά έγχυσης. Επικαθήσεις στα ακροφύσια και τις βαλβίδες επηρεάζουν αρνητικά την λειτουργία του κινητήρα, αυξάνουν τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση καυσίμου.

Η χρήση καυσίμων με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο προσφέρει χαμηλή λίπανση στους εγχυτήρες και το σύστημα καυσίμου, με αποτέλεσμα την αυξημένη φθορά.
Το Oldtimer Performance Additiv παρέχει προστασία κατά της διάβρωσης, αυξάνει τη λιπαντική ικανότητα του καυσίμου και εμποδίζει την ανάπτυξη των νέων καταθέσεων. Εξασφαλίζει έτσι υψηλή αξιοπιστία και χαμηλή κατανάλωση καυσίμων, ιδιαίτερα για τα οχήματα παλαιότερης γενιάς.

Εφαρμογή
Είναι κατάλληλο για χρήση σε όλους τους κινητήρες βενζίνης και συνιστάται ιδιαίτερα πριν από την εποχιακή ακινητοποίηση του οχήματος.

Χρήση
Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν τον εφοδιασμό καυσίμων.
– Τα 200ml αρκούν για 60 λίτρα βενζίνης.

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Ε10 (Etha-PROTECT) 250ml

Etha-protect-eidiko-prostheto-venzinis-e10

Ειδικό πρόσθετο για τις αυξημένες απαιτήσεις όσον αφορά τη χρήση βενζίνης Ε10. Προστατεύει από τη διάβρωση, αποτρέπει τις επιβλαβείς καταθέσεις .
  • Για τις αυξημένες απαιτήσεις όσον αφορά τη χρήση βενζίνης Ε10*
  • Προστατεύει από τη διάβρωση του χάλυβα και αποτρέπει τις επιβλαβείς καταθέσεις στις βαλβίδες, το καρμπυρατέρ, τα μπεκ και το θάλαμο καύσης.
  • Παρέχει την πλήρη ισχύ του κινητήρα.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΑΛΒΙΔΩΝ - INJECTION (Ventil System Reininger Benzinmotoren) 200ml

Ventil-System-Reininger-Benzinmotoren-eidiko-prostheto-venzinis

Ιδιαίτερα δραστικό προϊόν, καθαρίζει τις καταθέσεις από τις βαλβίδες το σύστημα τροφοδοσίας, τα μπουζί και το σύστημα ψεκασμού (Injection). Προσφέρει βέλτιστη λειτουργία του κινητήρα και την μείωση της κατανάλωσης καυσίμων. Κατάλληλο για όλους τους δίχρονους ή τετράχρονους βενζινοκινητήρες, καταλυτικούς, συμβατικούς ή Turbo και για όλους τύπους βενζίνης.

Χαρακτηριστικά
– Προστατεύει από την διάβρωση.
– Επαναφέρει την πλήρη ισχύ του κινητήρα και προσφέρει μία φιλική και καθαρή προς το περιβάλλον καύση.

Λόγω κακής ποιότητας βενζίνης και της λειτουργίας του κινητήρα με χαμηλές ταχύτητες μέσα στην πόλη δημιουργούνται κατάλοιπα στις βαλβίδες, το καρμπυρατέρ, τα μπουζί και τον θάλαμο καύσης. Οι καταθέσεις στις βαλβίδες και στην ακίδα ψεκασμού μειώνουν την ροή καυσίμου και επιδεινώνουν τη συμπεριφορά ψεκασμού. Οι καταθέσεις οδηγούν σε υψηλές εκπομπές ρύπων, αύξηση της κατανάλωσης και κακή λειτουργία του κινητήρα, δεν γίνετε σωστός ψεκασμός καυσίμου, υποβαθμίζοντας έτσι τις επιδόσεις του κινητήρα.

Χρήση
Προσθέστε στο ρεζερβουάρ καυσίμου σε κάθε service. Προτείνετε το ρεζερβουάρ να είναι κατά 1/4 γεμάτο για πιό άμεσα αποτελέσματα.
– Τα 200ml αρκούν για 60 λίτρα βενζίνης.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ (Drosselklappen Reiniger) 300ml

katharistiko-petaloudas-Drosselklappen-Reiniger

Ειδικός ενεργός διαλύτης για τον τυπικό καθαρισμό καταθέσεων στην περιοχή της βαλβίδας γκαζιού, καθαρίζει αξιόπιστα τα εσωτερικά εξαρτήματα του καρμπυρατέρ, εγγυάται για την λειτουργικότητα όλων των κινούμενων εξαρτημάτων.

Χαρακτηριστικά
– Αφαιρεί τις καταθέσεις στην περιοχή της πεταλούδας γκαζιού.
– Καθαρίζει τις μεταλλικές επιφάνειες από λίπη, υπολείμματα καύσης, ρητίνες.
– Καθαρίζει το καρμπιρατέρ και τους σωλήνες εισαγωγής στο εσωτερικό τους μέχρι με τις βαλβίδες.
– Με ενεργούς διαλύτες πίσσας και μέσα προστασίας κατά της διάβρωσης.

Εφαρμογή
Κατάλληλο για χρήση σε καρμπυρατέρ, μεταλλικά έδρανα, ντίζες κλπ.

Χρήση
Ψεκάστε με τον κινητήρα σε λειτουργία σε χαμηλές στροφές για 30 δευτερόλεπτα στο καρμπυρατέρ ή στο φίλτρο αέρος. Σε ακραίες περιπτώσεις, επαναλάβετε τον καθαρισμό.

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ POWER (BENZIN POWER ADDITIV) 200ml

Ειδικό πρόσθετο βενζίνης που συμβάλλει στην μείωση τριβής, της φθοράς και κατά συνεπεία την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Επιπλέον φροντίζει για τον καθαρισμό ολόκληρου του συστήματος τροφοδοσίας (ρεζερβουάρ, μπεκ ψεκασμού, χώρο καύσης κλπ), αποτρέποντας την δημιουργία και συσσώρευση νέων καταθέσεων.

Τριβή κατα την κίνηση του εμβόλου (πιστονιού), ιδιαίτερα στην περιφέρεια των πάνω δακτυλίων του, σημαίνει περισσότερη κατανάλωση καυσίμου και απώλεια δύναμης του κινητήρα. Επικαθήσεις στις βαλβίδες και βουλωμένα μπέκ, μπορούν να επίσης να προκαλέσουν την αύξηση των ρύπων και της κατανάλωσης.

Χαρακτηριστικά
– Εξοπλισμένο με τροποποιητές τριβής (Friction-Modifier), για την μείωση της τριβής των εμβόλων στο ελάχιστο.
– Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.
– Καθαρίζει και αποτρέπει επικαθήσεις στο καρμπυρατέρ, βαλβίδες, μπεκ, μπουζί και το θάλαμο καύσης.
– Διασφαλίζει την μέγιστη απόδοση του κινητήρα.
– Οδηγεί σε μια φιλική προς το περιβάλλον καύση και μείωση των επιβλαβών ρύπων.
– Προστατεύει τον καταλύτη και το turbo.
– Αποτρέπει το κροτάλισμα του κινητήρα (πειράκια).

Εφαρμογή
Συνιστάται για τακτική χρήση, ιδιαίτερα σε βενζινοκινητήρες υψηλών αποδόσεων και είναι κατάλληλο για όλα τα είδη βενζίνης.

Τρόπος χρήσης
Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν από τον ανεφοδιασμό του καυσίμου.
– Τα 200ml είναι αρκετά για 60 λίτρα βενζίνης.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΜΟΛΥΒΔΟΥ (Bei Ersatz) 250ml

Ειδικό πρόσθετο που επιτρέπει την χρήση αμόλυβδης βενζίνης, σε όλους τους κινητήρες που οι έδρες των βαλβίδων δεν έχουν την σκλήρυνση να λειτουργούν με καύσιμα χωρίς μόλυβδο (unleaded).

Παλαιότερα οι ενώσεις μολύβδου στα καύσιμα αποσκοπούσαν στη μείωση του θορύβου (πιράκια) και τη μείωση της φθοράς στις βαλβίδες και τις έδρες αυτών. Ως εκ τούτου οι παλαιότεροι κινητήρες εξακολουθούν να βασίζονται εξ ολοκλήρου ή εν μέρει στην βενζίνη με μόλυβδο.

Χαρακτηριστικά
– Επιτρέπει την χρήση αμόλυβδης βενζίνης σε παλαιότερους κινητήρες.
– Σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα πάνω στις βαλβίδες και τις έδρες αυτών.
– Προστατεύει τις βαλβίδες εξαγωγής από τη φθορά.
– Αποτελεσματικό κατά των καταθέσεων σε βαλβίδες και μπουζί.
– Μειώνει την ρύπανση από μόλυβδο και το κόστος καυσίμων.

Εφαρμογή
Ιδανικό για τακτική χρήση, κατάλληλο για τους τύπους βενζίνης Unleaded DIN 51600, Unleaded Super DIN 51607.

Χρήση
Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν τον εφοδιασμό καυσίμων.
– Τα 250ml αρκούν για 250 λιτρα βενζίνης.