K2
Loading...

ΧΗΜΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Σπουδαία προϊόντα, τέλεια εξυπηρέτηση.Σπουδαία και υπέροχα σε εμφάνιση αυτοκίνητα είναι το πάθος μας, που θέλουμε να μοιραστούμε με τους πελάτες μας. Η μάρκα Κ2, που δημιουργήθηκε σχεδόν πριν από 20 χρόνια και τώρα έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχει μοναδικό σκοπό να βοηθήσει να διατηρηθούν τα αυτοκίνητα σαν καινούργιο. Προϊόντα με πιστοποίηση ISO 9001: 2008 και ISO 14001: 2004. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της οικογένειάς μας, των εισαγωγέων προϊόντων Κ2 και να γράψετε μαζί μας άλλη μία ιστορία επιτυχίας στη αυτοκίνηση.

car-cosmetics-κ2

Αλοιφή κερί αφαιρετικό γρατζουνιών - TEMPO

turbo-k2

Προστατευτικό επίχρισμα ελαστικών σε μορφή γέλης, επαναφέρει το αρχικό  χρώμα του ελαστικού, γυαλίζει προσδίδοντας στο ελαστικό υγρή εμφάνιση, δεν αφήνει λεκέδες,διασφαλίζει μακροχρόνια προστασία, προλαμβάνει τη γήρανση των ελαστικών,εφαρμόζεται εύκολα,αποτρέπει τη συσσώρευση βρωμιάς,αποτέλεσμα που διαρκεί έως και μερικές εβδομάδες.

MOTOFIX

motofix-k2

Το Κ2 MOTORFIX χάρη στη πολύ συγκεκριμένη τεχνολογία σοχευμένης εφαρμογής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ελαφρώς ή πολύ ταλαιπωπημένες βαμένες επιφάνειες.Η υψηλή περιεκτκότητα σε συνθετικό κερί μετά την εφαρμογή προστατέυει το χρώμα απο την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία,σκόνη,όξινη
βροχή και άλατα και χαρίζει στο χρώμα μακροπρόθεσμη γυαλάδα. Χάρη στα μοναδικά συστατικά του είναι ιδανικό για τήν καλίτερη φροντίδα του αυτοκινήτου.

ULTRA CUT

ultra-cut-k2

Ελαφρώς αποξεστική πάστα η οποία αφαιρεί αποτελεσματικά χαρακιές, εκδορές και ατέλειες του βερνικιού. Λειαίνει απόλυτα τις επιφάνειες. Εύκολη εφαρμογή και γυάλισμα. Αποδοτικό σε πολλά είδη βαφών και χρωμάτων. Καθαρίζει επίσης τα φώτα και τους προβολείς του αυτοκινήτου.

Οδηγίες χρήσης:Εφαρμόστε μικρή ποσότητα της πάστας. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό και στεγνό πανί για το γυάλισμα και τρίψτε μέχρι να φύγουν οι ατέλειες. Μην το χρησιμοποιείτε κάτω από απευθείας ακτινοβολία ή αν η επιφάνεια είναι πολύ ζεστή.

Κερί αυτοκινήτου - ULTRA WAX

ultra-wax-k2

Το ULTRA WAX είναι κερί υψηλής ποιότητας για το στίλβωμα και τη φροντίδα κάθε είδους κανονικών και μεταλλικών χρωμάτων.Περιέχει φυσικό κερί Carnauba και ειδικά συνθετικά πολυμερή. Η προστατευτική μεμβράνη που σχηματίζει στην επιφάνεια της βαφής παραμένει ανέπαφη ακόμη και μετά από πολλά πλυσίματα.
Χαρίζει γυαλάδα και προστασία που διαρκεί. Αποτελεσματικό κατά της όξινης βροχής, των αλάτων και της επιβλαβούς υπεριώδους ακτινοβολίας.Για εύκολη εφαρμογή και καλύτερο αποτέλεσμα, το ULTRA WAX πρέπει να εφαρμόζεται με το παρεχόμενο σφουγγάρι.

Αλοιφή φαναριών - LAMP DOCTOR

lamp-doctor-k2

K2 LAMP Doctor είναι μια πάστα ειδικής χημικής ένωσης για χρήση με το χέρι ή με εργαλεία λείανσης. Αφαιρεί εντελώς γρατζουνιές,θάμπωμα, θολότητα, αποχρωματισμό και κιτρίνισμα από τους προβολείς, πίσω φώτα, φώτα ομίχλης, φώτα βάρκας,τροχόσπιτου ή παράθυρα αεροπλάνου. Η χρήση της πάστας K2 LAMP DOCTOR κάνει οι προβολείς να φαίνονται σαν καινούργιοι μελαμπρή καθαρότητα και παρέχει μακροχρόνια προστασία.

SPID WAX

spid-wax-k2

Εφαρμόζεται στο αυτοκίνητο μετά την πλύση. Δίνει τη δυνατότητα στο νερό να διαιρείται σε μικρές σταγόνες από μόνο του για γρηγορότερο και ευκολότερο στέγνωμα. Δρα γρήγορα και αποδοτικά. Επαναφέρει το φυσικό χρώμα και γυαλάδα του αυτοκινήτου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στεγνό αυτοκίνητο. Δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό στρώμα. Προτείνεται για κάθε είδους χρώμα.

Τα προιόντα συνεχίζονται στις επόμενες σελίδες: