Γυάλισμα- συντήρηση ελαστικών - BOLD

bold-tyre-care-k2

Εξαιρετικό προϊόν για το γυάλισμα και τη συντήρηση των ελαστικών. Λόγω της περιεκτικότητας των ειδικών πολυμερών σιλικόνης, παρέχει εξαιρετικά βαθύ και λαμπερό λούστρο. Δεν αφήνει λεκέδες και εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία κατά τη ξηρασία, το ξεθωριάσμα, το ράγισμα.

POLO PROTECTANT

polo-protectant-k2

Καθαρίζει και προστατεύει τις πλαστικές επιφάνειες. Επαναφέρει το πραγματικό χρώμα και το ματ. Προστατεύει ενάντια στη σκόνη και την UV ακτινοβολία. Φρεσκάρει το εσωτερικό του αυτοκινήτου αφήνοντας μια διαρκής ευωδία.
Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια ή σε μαλακό πανί και γυαλίστε.

KLIMA FRESH

Klima Fresh κ2

K2 KLIMA Fresh είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και εύκολο για χρήση ανανέωσης A/C. Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους A/C. Το προϊόν αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά.

Καθαριστικό οθόνης - LCD Cleaner

lcd-display-cleaner-k2

Απόλυτως κατάλληλο προϊόν για οθόνες αφής πλοήγησης αυτοκινήτου,κινητών, καθώς και από παραδοσιακά LCD, LED, TNT καιTV-οθόνες.
Ειδικής συνταγής προηγμένο προϊόν που βοηθά στην αφαίρεση μολυσματικών παράγόντων από όλα τα είδη των οθονών και βοηθά στην προστασία
και συντήρησή τους.

Γυαλιστικό ταμπλό - POLO COCKPIT

polo-cockpit-k2

Επαναφέρει το αρχικό χρώμα και τη γυαλάδα του ταμπλό. Ειδική σύνθεση με νανοσωματίδια. Προστατεύει από τους ρύπους και τη σκόνη. Κατάλληλο για πλαστικό, καουτσούκ και έπιπλα.Τα μοναδικά του αρώματα ανανεώνουν την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση.Ψεκάστε στην επιθυμητή επιφάνεια από απόσταση 25 cm και τρίψτε με μαλακό πανί.

Προστασία επιφανειών - BONO

sprey-bono-κ2

Εξαιρετικά δραστικό παρασκεύασμα για τον καθαρισμό, την αποκατάσταση και την προστασία επιφανειών από πλαστικό, βινύλιο, καουτσούκ και παρόμοια υλικά. Ιδανικό για προφυλακτήρες, αεροτομές και άλλα πλαστικά μέρη.

Τα προιόντα συνεχίζονται στις επόμενες σελίδες: