Αφρός καθαριστικό ταπετσαρίας - TAPIS

tapis-k2

Ο πιο αποτελεσματικός αφρός για ταπετσαρίες καθισμάτων, υφάσματα και μοκέτες. Απομακρύνει τη βρωμιά και σχεδόν όλους τους λεκέδες. Επαναφέρει το αρχικό χρώμα.
Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση και δοκιμάστε το προϊόν σε κάποιο μη ορατό σημείο. Απλώστε στην επιφάνεια και περιμένετε μερικά λεπτά.Σκουπίστε με καθαρό και υγρό πανί.

Καθαριστικό επιφάνειας - NUTA

nuta-k2

Καθαρίζει αποτελεσματικά την όποια βρωμιά ή νικοτίνη από λείες επιφάνειες (γυαλί, πλαστικα, ανοξείδωτο ατσάλι, βινύλιο κ.α.) και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Καθαριστικό δερμάτινης ταπετσαρίας - LETAN CLEANER

letan-cleaner-k2

Καθαριστικό για φυσικό και τεχνητό δέρμα. Κατάλληλο για ταπετσαρίες αυτοκινήτων,υποδήματα και άλλα είδη δέρματος. Αφαιρεί και τους πιο επίμονους λεκέδες. Προσδίδει ελαστικότητα και φυσική όψη. Κατάλληλο για όλα τα χρώματα δέρματος. Μην το χρησιμοποιείτε για καστόρ δέρματα.Για να αποκτήσει μακροπρόθεσμη προστασία το δέρμα συνιστάται Κ2 LEΤΑN 200ml.

Καθαριστικό εντόμων - NUTA ANTI-INSECT

nuta-anti-insect-k2

Αφαιρεί γρήγορα ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες (έντομα, υγρά και ρετσίνι δέντρων) από το παρμπρίζ, τους προβολείς, τους καθρέφτες, το χρώμα του αμαξώματος και από άλλα υλικά φινιρίσματος των επιφανειών ενός αυτοκινήτου, όπως καουτσούκ, πλαστικό, χρώμιο.

Καθαριστικό-προστασία δερμάτινης ταπετσαρίας - LETAN

letan-k2

Για τον καθαρισμό και την προστασία δερμάτινων αντικειμένων αφαιρεί τους λεκέδες εμποτίζει προστατεύει από τη βρωμιά και την υγρασία. Καθαρίζει, ενυδατώνει και προστατεύει τα δερμάτινα στοιχεία ανεξαρτήτως χρώματος, καθώς και τα βερνικωμένα και γυαλιστερά εξαρτήματα, Nappa, κροκό, δέρμα φιδιού και τεχνητά δέρματα. Τα απαλά καθαριστικά συστατικά αφαιρούν τους λεκέδες και τους ρύπους.

Καθαριστικό ζάντας - FELIX

felix-wheel-cleaner-k2

Αποτελεσματικό υγρό καθαρισμού για ζάντεςαπό χάλυβα και αλουμίνιο, καθώς και για τάσια.Αφαιρεί και τους πιο έντονους λεκέδες, όπως και τα σημάδια από τα τακάκια των φρένων.Ασφαλές για τα ελαστικά, τα πλαστικά μέρη και το βερνίκι.Προστατεύει από τη διάβρωση.

Τα προιόντα συνεχίζονται στις επόμενες σελίδες: