Υγρό κερί περιποίησης χρώματος - BALSAM

balsam-k2

Υγρό κερί περιποίησης χρώματος αυτοκινήτων.Παρέχει ενα γρήγορο και μακράς διάρκειας γυάλισμα στο χρώμα του αυτ/του.Αποκαθιστά τη λάμψη του χρώματος και είναι ασφαλές για κάθε είδους βαφή καθώς επίσης και μεταλικής.Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για καινούργιες βαφές αυτοκινήτων.

Καθαριστικό κινητήρων - AKRA

akra-k2

Το AKRA είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν για τον καθαρισμό και την απολίπανση κινητήρων, μοκετών και πολλών άλλων επιφανειών.Το AKRA καθαρίζει ακόμη και τις πιο βρώμικες επιφάνειες και διαλύει τα συσσωρευμένα λίπη και τις εναποθέσεις, κάνοντας τον κινητήρα σας σαν καινούργιο.
Είναι ασφαλές για το χρώμα και για φλάντζες από καουτσούκ. Προστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειες από τη διάβρωση. Δεν περιέχει διαλύτες ούτε επιβλαβή παράγωγα αργού πετρελαίου και, επομένως, δεν ρυπαίνει το νερό.

KLINET

klinet-k2

Ένα υγρό που προσφέρει βαθύ καθαρισμό του χρώματος πριν την εφαρμογή κεριών ή στεγανωτικών. Εγγυείται έναν καλύτερο και ισχυρότερο δεσμό ανάμεσα στην επιφάνεια και το κερί. Αφαιρεί αποτελεσματικά υπολείμματα από άλλα προηγούμενα γυαλιστικά. Ασφαλές για κάθε είδους χρώμα καθώς και πλαστικό,
καουτσούκ και γυαλί.

Σαμπουάν αυτοκινήτου με κερί - EXPRESS PLUS

express-plus-k2

Υπερσυμπυκνωμένο προϊόν υψηλής αποτελεσματικότητας. Σύνθεση με πλούσιο αφρό. Ασφαλές για όλα τα χρώματα, κανονικά και μεταλλικά. Δεν αφήνει γραμμές ή ίχνη νερού. Η υψ ηλή του περιεκτικότητα σε κερί Carnauba παρέχει ιδανική λάμψη και προστασία από αμυχές.

Σπρέυ καθαριστικό πίσσας TAR REMOVER

tar-remover-k2

Χάρη στην ειδική του σύνθεση απομακρύνειεύκολα κηλίδες ασφάλτου, πίσσας και ρητίνης κωνοφόρων δέντρων. Απομακρύνει επίσης υπολείμματα ετικετών, κολλητικών ταινιών και αυτοκόλλητων τελών κυκλοφορίας.
Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Απλώστε στη λεκιασμένη περιοχή. Περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα έως ότου διαλυθεί ο λεκές. Ξεπλύνετε με νερό ή πλύνετε με καθαριστικό K2 Express shampoo.

Σαμπουάν αυτοκινήτου - EXPRESS

epxress-shampoo-k2

Σαμπουάν αυτοκινήτου με αντιοξειδωτικα στοιχεία. Καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά. Ασφαλές για κάθε είδους χρώμα ακόμα και μεταλλικά. Δεν αφήνει λευκά κατάλοιπα στο μαύρο χρώμα (προφυλακτήρες, λάστιχα).

Τα προιόντα συνεχίζονται στις επόμενες σελίδες: